Offline | Dundas K37 | Status: 373

Helgens bravader...

2009-03-15 16:38

Helgens bravader:

Fredag: Rundan på morgonen WoHHooo....Hemma hela dagen ensam medens matte&husse jobba...matte kom hem och vi gick kvällsrundan. Sedan åkte vi till mormor&morfar och åt middag, jag fick smaka lite kyckling...JammY! Vid 23 tiden började jag bli trötter och ville hem... När vi kom hem somnade jag direkt i min korg...ZzzZZ!

Lördag: Upp tidigt som tusan...ut och lekte i trädgården... sedan kom farmor&farfar, golvet lades klart i hallen och vi städade inför kommande helgs kalas... storstädning tar på krafterna. En låååång runda gick jag med matte. USch när jag kom hem blev jag tossig på hur nosgrimman hade kliat så jag fick fixa bort det på den nytvättade mattan :-) På kvällen kom mormor&morfar och lekte med mig, sedan kollade vi på melodifestivalen.... Jag satt mest och försökte få lite godis ifrån bordet....men inget napp där inte!

Lördag natt, super jobbig.....matte hade ställt golvmoppen i köket, eftersom att hon skulle fortsätta städa i hallen när husse var klar där.... bara de att när matte gick upp och la sig orkade jag inte följa med utan sov vidare i min korg. När jag sedan vaknade och kände att jag sakande min husse&matte vågade jag inte gå förbi moppen....iii..... jag pep och pep men ingen hörde mig. Inte förräns 7imorse kom husse ner och undrade vad det var med mig, han flyttade moppen och vips så hamnade jag i sängen på åvanvåningen i ett svep....ZzzZZZz!!!

Söndag: Sov till 10....så trött jag var och är fortfarande... Var ute med matte och lekte i trädgården imorse. Sedan fortsatte hon sin städning, såååå tråååkig. Men i eftermiddags hade hon en överraskning till mig, det kom kompis besök....en liten labrador valp som hette Balder...Så SÖT! Som vi busade :-) Nu är jag helt slut, ska gå och inviga nya golvet i hallen!!!....ZZZzzZz JÄSP!

Ha en fortsatt trevlig SÖNDAG!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Djur & husdjur
BloggRegistret.se Husdjur
Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Hammnehög M43
2009-03-31 12:15
Gucci M42
2009-03-30 17:46
bellabus83 K40
2009-03-15 20:45