Offline | pasht K35 | Status: 199

- Feeling hot hot hot.

2009-01-27 15:01

Såg på oprah idag om mammor som glömt sitt barn i bilen och har lett till att ungen dött. Vilket påminner mig om några år tillbaka när jag var i ume hos min faster, deras grannen som inte var från svergie hade köpt en hundvalp som var ca 10 veckor gammal. Dom for ut och handla om jag minns rätt iafl, dom kommer tillbaka och jag fråga om jag fick leka med valpen men dom visste inte vars valpen var..inget mer med det. Efter många timmar senare kommer en skrikandes med valpen i armarna, då hade valpen suttit i bilen minst 5 timmar i solen utan skuggor. Dom la hunden i en barnpool för att svalka. Hjälpte då inte, valpen bara skaka och krampa. Dom tog in hunden och sen såg jag den aldrig mer, i samma sväng kommer en äldre dam, tror det var mormorn och sa: Ähh, var ju bara en hund .."

Minns hur ledsen jag var, hur kan man säga så? "det är bara en hund" .. Efter brukar jag alltid vevva ner 2-3 rutor när spike åker med i bilen, jag gillar personligen inte att ha med han, på vintern går de bra men sommarn, naee men då är älskar spike att åka bil :) Men blir paranoid och tror att han kommer döö även om jag är bara borta i 10 min.. Har både sina för & nack-delar. Hur är era åsikter eller hur gör du/ni om ni har er hund me i bilen?

 

Vakna imorse av att spike låg och snarka mig i örat och asta nere vid fötterna, försökte ta ett kort för spike låg nästan över henne :) just på bilden ligger bara svansen över henne



Kommentarer

2009-01-27 21:26:19
NÄ fy fan för att lämna både barn och hundar i bilen, är ju inte klokt och vilken kommentar sen att det bara är en hund.
Fattar inte hur folk tänker , varför åka och tex handla men en hund när det är supervarmt ute, eller lämna små barn som kanske sover el annat i bilen, de kan ju faktiskt vakna och vara skräckslagna för mamman är inte där. Nä vanligt folkvett verkar en del sakna....
Blir så arg när jag läser det.....

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Evianna K37
2009-01-28 11:33
moffis K48
2009-01-27 21:26
Klang M35
2009-01-27 19:39