Offline | pasht K35 | Status: 199

- Vilken kväll.

2009-02-07 18:34

På dagen var jag & S och S's lillasyster på leos lekland och härja :).

Sen fika vi hos S moster, som visa sig var granne med en kompis vi har hos för nån veckan sen och gud vad hon klaga på han & hans fester. Var där till 21 sen ville S fara till jokkmokk! Lite väl sent tyckte jag så vi for tillbaka till boden och hälsa på L som hade lite fest, då börja jag dricka så hamna vi på en ännu större fest. Festen höll på alla var fulla och glad, vid 2 tiden så skjussa vi hem lite folk och då fick jag den "lysande" ide att dra till lule.

Så några meter efter vi svängt ut från åhlens så skriker S: PÅ ME BLÄTET!!. Hann precis sätta på de så kom polisen me ficklampa och bad alla komma ut, Svin jävla kallt står man där utan jacka och fryser arslet av sig, Bästa av allt visar sig att S visa poistivt när hon blåser i alko-mätarn, GREAT! men vet att hon var nykter, fick hon hoppa in i polisbilen. Efter ett tag kommer en polis och ber om bilnycklarna, Happ tänkte jag då får man gå hem =/. Men tur nog så visa de sig att det var fel på alko-mätarn så hon släpptes. Vidare till lule hände det inge, utan när vi var på väge hem fick S ett samtal att en nära vän till oss hade blivit våldtagen på festen. Gasen i botten och hämta sen. Fort till polisstation, så jävla klart satt dom polisen som tog oss där. Dom skicka oss till sjukhuset, fick dom undersöka henne osv.

Klockan var väl 7-8 på morgon, lyckades jag somna där. Sen hem till boden igen så träffa vi några andra kompisar och då var en klapp kanon i arslet. Hon hade fått för sig att jag råkat säga nå till henne så hon tog tag runt min hals och börja halv strypa mig. Hon släpte lika fort tack och lov. Då fick jag nog och drog hem.

Har sovit nu till 18, fick smsa av tjejen där. Hon bad om ursäkt och råkat ta fel tjej.

Nog om mig, imorn är de sista kurskvällen och wp.

Go kväll, nu blir de schlager baby ! =)



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

LillMaCkIz K34
2009-02-09 22:00
Staffnizze K58
2009-02-08 15:48
Gucci M42
2009-02-07 19:48