Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Snigel invation!

2009-06-02 16:08

 

Det var ett tags sen sist dagarna går ju så snabbt jag hinner inte med allt jag ska hinna med...

Igår låg jag och solade och fick massa färg och idag regnar det. Tusan jag som ville jobba på brännan nu när det redan är juni. Helt sjukt vad tidden gått snabbt. Och just nu är det bara  mindre en två månader kvar innan vi flyttar. Om vi längtar. Och vi håller på att planerar. Det ska bli så spännade!!

 

Ute på gräset är det snigel invation det är hur mycket som helst och jag skpjar inte om jag säger att jag sett typ sådär 1000 idag. Inte bara sniglar utan iglar oxå.. usch dom är så äckliga.

 

Jag har passat på att tränat med hundarna idag när det är fult väder... haha... Det är för varmt när solen ligger på dagarna. Så det är rätt skönt med lite svala.


Niki körde jag lydnad med och fick söka lite godis i gräset. Tränar kontakt och att hon ska gå fot utan att dra. Det går väl lite sådär men vi ska väl ta oss ur denna trots ålder oxå... eller vad är hon i för ålder nu? Hon blir 1½ på Lördag.


Thelma la jag ett spår till på en äng. Inte så långt som vi brukar för det fanns inte utrymme. Jag hade med mig Niki och band upp henne vid ett träd och sa att hon skulle stanna... haha som om hon skulle komma nån vart. Men hon satt fint kvar eller la sig rättare ner när jag gick iväg och satte sig upp igen när jag närmade mig.... Hon kan verkligen bara koppla av utan att säga till henne.
Tillbaka till Bellas spår. När vi kom ut för att påbörja så springer det en hund på spåret och bajsar och har sig.. Sattan säger jag bara... Så typiskt!! Men men tänker iaf försöka så jag sätter på henne selet och hon hittar början galant. Hittar första pinnen släpper den och får godis. Den andra pinnen hittade vi inte för det var där det börjar bli jobbit eftersom hunden sprungit där. Men hon klarar ur det och kommer på rätt spår och hittar den sista pinnen galant oxå. Sedan i slutet har jag lagt frolic och där tar jag fram hennes boll och hon får leka med... Överlycklig,!! Synd där med hunden som springer runt men hon klarade det fint iaf... Hon är duktig....

Sedan hela vägen hem så av en underlig handledning går hon fot och söker kontakt så vi belönar detta hela vägen hem. Har pengen trillat ner eller är det nån som driver med mig? Vi går förbi männisor och jag tänker på att inte spänna mig och hala in kopplet och skapa nåt som inte finns och hon reagerar inte ens på folk.

Jag är nöjd med dagens träning och på hundarna som skött sig kanon.

Nu är det dags att göra färdigt maten innan husse kommer hem.



Kommentarer

2009-06-02 16:27:56
Bra jobbet, tjejen!!!
Tror snarare att det hänger på dig!!
Som du själv säger, hala inte på kopplet, förbli lugn, och lita på din hund!! OCH ha bollen till hands!!
Hon gör ju vad som helst för den ju!!!

Håller på att redigera bilderna från lägret!! Kommer snart....

Må så gott!
Kram

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Djurvärld M16
2009-06-12 15:49
Gucci M42
2009-06-09 13:42
Klang M35
2009-06-08 16:15
Budda K68
2009-06-03 19:41