Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

spårpinnar ett minne blått

2009-06-03 09:21

 

 

Att jag aldrig lär mig att kopiera texten innan jag slänger upp den.... ibland vill den inte komma upp och då försvinner den... jag blir tåkig jag som hade skrivit så långt.... Det är det som gör att jag inte bloggar så mycket för texten bara försvinner. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Får se om jag kommer ihåg vad jag skrev!!



Låt se....



God morgon bloggen!
Har vart ute med vovvsingarna i regnet... inte idag igen.... och tydligen hela veckan ska det va sånt här väder... suck!

Så det var bara att dra på sig regn byxor och gummisarna. Ibland kan man känna sig som en rikigt lodis när man har vart ute med hundarna... Man måste alltid ha kläder med fickor för man ska ha med sig bajspåsar, godis, leksak, nycklar och div saker... Och så känner man sig så fettig i håret för man antingen har för mycket kläder på sig så man blir svettig och äcklig....
eller det kanske bara är jag som känner mig som en....

Jag kanske är en lodis... haha

 Igår efter spårningen så la jag spår pinnarna framme vilket jag inte skule ha gjort. För dom är i små flisor nu. Niki har vartit och hämtat det och flisat ner dom. Inte kan man skälla på henne heller. För hon kollar med sina ledsna hundögon. Det är bara att vara netrual. Vill ju inte heller att dom ska förknippas med nåt dåligt så hon inte markerar dom ute i spårningen.



Igår kväll tog jag fram massagapparaten... stopp här nu inte som ni tror... utan en som man kan knådda på ryggen....
Och då kom Bella springade och blev nyfiken. Så jag masserade henne och hon tyckte det var så skönt, sträckte sig och la sig på rygg och ville bli masserad på magen. Och när jag slutade så buffade hon på mig och ville att jag skulle fortsätta. sedan fick hon tok ryck och blev jätte busig. Skulle äta upp massag grejjen...

Niki tyckte där imot att det var en konstig grejj men tyckte ändå det var skönt att bli masserad. Hon kan ju inte sitta stil så länge.



Nu ska jag försätta med det jag höll på med igår... Stääääda och tvättttttta....



Kommentarer

2009-06-03 10:27:06
Vänta nu...är man lodis för att man har regnkläder och gummistövlar???
Tror du har missuppfattat lite....
Regnkläder har man FÖR ATT INTE BLI BLÖT!!! Hahahaha

Här har det inte tuggats på spårpinnar inte....här tar vi vattenkannor!!!
Blommorna behöver inte så mycket vatten...eller??

Tvätta och städa?? Ska man göra det också??? :-/
Får väl göra det då....

Må så gott!
Sussi

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Budda K69
2009-06-13 12:23
Djurvärld M16
2009-06-12 15:49
Gucci M42
2009-06-11 18:37
Klang M35
2009-06-08 16:15