Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Premiär åk

2008-05-21 21:35




Hade dogwalken på besök på förmiddagen idag det gick kanon bra. Vet att det är jag som startar allt, ska bara släppa taget om henne och låta henne sköta allting själv. Jag vet att det funkar för det har jag redan sett resultat på. Hon tycket det gick jätte bra och ser verkligen framimot att gå ut med henne, hn verkade gilla henne och mig om man kan säga så, men det klickade mellan oss hon var trevlig och vi förståd varandra bra. Tycker hon kanske var lite dyr men priset går säkert att prata ner och så. Vi får se hur vi gör med det hela. Just nu är det ju inte aktuellt bara nån gång ibland.

Jag och Niki åkte till Skärholmen med tåget där vi satt på en parkbänk och tittade på allt folk som sprang, gick och alla fåglar som man kan jaga.
Sedan gick vi vidare då fick niki syn på nån hon kände igen och det var farmor, åååh så glad hon blev. Satte hos på bussterminalen och väntade på vår buss hem. Där träffade vi massa människor som ville klappa och fota henne, barn i barnvagnar. Vi satt där i en halvtimme ungefär.Hon gick på bussen alldelses själv. Vi satte hos längst bak och hon kollade in lägget, satte sig och kollade när folk gick av sedan kunde hon det hella så hon la sig ner för att vila! Duktig tjej som gör sin matte stolt!

Gjorde egen pizza och drack pepsi mums!!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Klang M35
2008-06-24 12:49
Djurvärld M16
2008-05-28 20:43
Monsieur Salut M60
2008-05-23 14:54