Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Hösten här med stormsteg

2008-09-08 09:57

Hej allesamans!
Long time no see!
Har haft så mycket att göra på siståne, tiden räcker nämligen inte till. Har ju börjat plugga och har avklarat två ämnen för min barnskötar utb. Men nu har jag en månads "semster" om man kan kalla de det!


I helgen har det firas med min födelsedag , Manges, Faster och Jonas ja det va många. Sussi kom upp och vi shoppade lite på fredagen oj va vi brände pengar snabbt.. Farligt! Det e ju långt kvar tills man får pengar ju. Sedan åkte vi och handlade mat för kvällen. Sedan gick vi hem till Farmor och de är hennes mormor och gjorde käket. Fläskfilérolader i portvins sås det är sååå himla gott! Drack gott och skrattade en massa.
Sedan blev det banansplitt! Finns det nåt godare??

På lördagen ös regnade det hela dagen, fy bubblan! Passade på att fixa orning lite och tvätta. Låg och vilade oxå eftersom vi skulle ut. Jag, Sus, Camilla och Rickhard åkte in till söder på ett ställe som heter Stekpannan och käkade.... åh deras Vitlöksspetasade oxfilé med kantarell sås är inte att leka med... Vi rullade där ifrån tillsslut till Slussen och gick på Koolingen/Engelen det var en rijäl promenad ditt. Så vi fortsatte våran kväll där med dans och bärs! Vi hade en jätte trevlig kväll.
Kom hem vid halv 3 och då gick vi ut med vovvsarna som springa runt och härja en liten stund sedan var det pums ner i sängen... Söndagen sov vi länge , Jonas gick ut med hundarna han innan han skulle till jobbet ganska bakis. Jag gick till farmor och käkade lite frulle och sedan bananasplitt fyfan det gjorde hela dagen...



Sedan packade jag och följde ner Sussi ner till Drömmeshult och här är jag nu.. Har ätit goda varma mackor till frukost det är lyx det =)



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

Johanna K40
2008-10-14 19:44
Djurvärld M16
2008-09-30 07:20
Palm M36
2008-09-19 15:44
samimsa K68
2008-09-14 11:34