Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Trött

2009-11-05 15:08

 

Hej hop!

Jag är så fruktansvärt trött och har inge ork till nånting nu för tiden. Det finns så mycket jag MÅSTE göra men jag har inge lust. Och tiden den bara rullar iväg även fast jag inte gör nånting i huvudtaget. ushh, va livet är trist i perioder. Det tycker nog hundarna oxå förutom Niki som verkar älska livet även fast man måste gå kopplad. Bella därimot är sur och går bakom än. Vet inte om det är för att hon får ha regntäcke på sig eller om det är för att det snö/regnar? Niki där imot busar och skuttar så händerna håller på att gå av. Även fast hon har regntäcket på sig. Hon bryr sig ikke...  Idag har vi inte gjort nåt kul alls hundarna har brett ut sig i soffan och mest legat och sovit. Har väldigt dåligsamvete för att jag inte orkar göra nåt med dom idag.

Men här om dagen så la jag ett spår till Bella medans Niki satt en bitt i från och satt kvar när folk gick förbi henne. När jag hade gått klar spåret så kom det två människor i skogen och gick rakt över spåret. Fan om jag blev sur. Hade bara lust att skrika på dom för i helvete. Men det kan man ju inte göra för dom fattar väl inte att jag precis har lagt ett spår. Men ändå lite arg får man väl bli eller? För sig själv ifall. Men hon tog spåret ändå utan någon tvekan. Så kul att se henne jobba hon utstrålar sån glädje att hon får jobba. Det blev inge aktivering för Niki mer än att jag kastade ut en boll som hon fick leta upp. Det tog nog några minuter innan hon hittade den men hon gav inte upp. Sedan fick hon sputnik och sprang av sig massa energi.

Jo just det i natt så har fortum stängt av värmen och varmvattet. Fy bubblan vad det var kallt i natt och till och med Bella låg i sängen vilket hon inte brukar göra om vi inte sover ner i småland då ska båda ligga i sängen och det brukar bli väldigt trångt.

Ska snart sätta igång och laga lasagne...

Ha det så bra så länge. Kram



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 11 besökare

Catharina K38
2010-02-17 15:08
Hammnehög M43
2010-01-15 18:32
svedalagirlie K58
2010-01-08 08:27
Gucci M42
2010-01-05 08:25