Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

utredning

2008-10-21 21:18

 

Idag kom inte mitt dagisbarn Salut hit. Hundarna tyckte det var jätte konstigt. Speciellt Bella eftersom hon löper. Hon försöker bara allt och alla. Till och med Niki men niki fattar inte så mycket. Jippi mamma leker med mig!!

Jag har vart iväg till läkaren och hon lyssnade på hjärtat och pulsen... Hon höll på och trixade och jag började bli rikigt rädd där när hon ville att jag skulle ligga och sedan sitta. Eftersom min farmor har bytt sina hjärtlappar och har ett konstgjort hjärta som går på batteri blir man ganska rädd. Tänkt om det går i släkten...  ush vill inte ens tänka på det om jag ska vara ärlig.
Linda från Hundens hus var här och gjorde utredningen på Bella. Hon skickade ett långt sms när hon var på väg här ifrån. Jag fick tårar i ögat. Hon kommer ifrån Skåne men har flyttat upp hit.

 

Jag och Jonas åkte och handlade lite. Kom hem och då hade niki tuggat på mina gummistävlar igen. Ena skon ligger i sängen och andra ligger i soffan som vanligt. Vet inte vad det är som är så speciellt med stövlarna. Antingen saknar hon sin matte eller nåt. Tur för mig så köpte gullis ett par nya till mig när vi handlade idag. Ett par tretorn med fårskinn på insidan. Varmt och sköntr nu till höst/vintern. Mina andra är oxå från tretorn med det är låga och med rosa störning och de går det inte att få tag på nu... Jag älskar ju dom.

 

 

Nu ska jag sova strax.. Kram på er vänner!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Ruby River´s K56
2008-10-24 09:11
Klang M35
2008-10-23 20:14
tazza_1 K60
2008-10-22 13:23