Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Fredag

2008-11-07 11:01

 

 

 

Blev inte så mycket sömn i natt heller men det är ju Fredag så va gör det... ha ha

Ställde klockan på nio så jag skulle komma upp en någolunda "tidigt"

La ett spår till bella och en godisruta till Niki. Jag stötte på Nikis lekkamrat när jag var med Bella. Den lilla svarat hunden som brukar kommalös och ska fram till henne. Vi kunde stå och prata utan nån tjaffs och jag kunde gå närmre och närmre. Och Bella kunde ligga ner med rumpan mot den hunden. Kunde komminucera med henne. Hon hade slakt koppel och ståd och titade på dom. Tog deras boll och viftade lite på svansen. Inga ryck utan bara skutt som hon gör när hon vill fram till nåt/nån. Jag undara om hon ville fram och hälsa. Men jag är osäker eftersom jag inte litar på henne. Vi går närmre fram till dom och vi står och pratar. Den hunden är lite skällig och vill fram till Bella. Och då vet jag inte om Bella blir lite orolig eller om hon blir arg för att hon inte får gå gram så då börjar hon med sitt skällande. och då skäller och skäller hon som en galning. Men då avslutade vi för den här gången. Det gick ju jätte bra i en kvart. Vad hände?

Önskar jag visste men det kan ju vart jag som gjorde nåt utana att uppfatta det. Men jag var cool lugn liksom. Hade en mag känsla där ett tag att om jag släpper fram henne nu så kommer hon inte göra någonting. Men jag skulle inte göra det för et är så onödigt tänkt om nåt händer.

Nu ska jag börja att städa lite får se om jag orkar.... ush känner mig så trött. Kommer inte kunna putsa fönstrerna iaf för jag har ont i händerna idag... Det märks när dte börjar bli kallare ute.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Gucci M42
2008-11-07 20:19
tazza_1 K60
2008-11-07 19:46
Dundas K37
2008-11-07 12:19