Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Pinsamt

2008-04-07 13:37

Pinsamt!

vovvarna och jag var ute på morgon promenad, var av att jag hade för lite bajspåsar med mig.... fy skäms på mig! Niki gjorde av sig här på gården 2 ggr så jag plockade upp de och slängde påsen och gick vidare. Och så sätter hon sig mitt på parkvägen... och jag ska fram med påse, åå shiit slut! Så jag vänder hem för att hämta men jag ser att det är en kvinna med sin hund på väg bakom oss. Var av att hon plockar upp det. Pinsamt hon måste ju tro att jag stack där ifrån utan att plocka upp, men jag var på väg hem för att hämta påsar. Jag kunde ju inte ställa mig och skrika "jag ska plocka upp det dära" det kan jag ju inte bara göra.... Jobbigt läge....  Men hon måste väl också vart med om det själv nån gång har hon säkert vart utan påsar hon med, eller? Alla måste väl ha vart det nångång. Eller tror hon nu att jag sket i det?? Va skulle ni tänka??  aja jag måste glömma det dära nu...

Så mysigt att ha valp här igen det syns verkligen i hela lgh, saker överallt. Niki är jätte duktig med "pottträningen" Det är som hon redan har förstått. Fast inte igår när vi var hos svärföräldrarna, då ståd jag ute med henne en halvtimme efter hon hade ätit, men hon gjorde inget så vi gick in och då satte hon sig och gjorde inne. Hon skulle inte göra det där ute. haha men det är sånt som händer hon är ju valp. Det var en dam som kom med en cykel och det tyckte hon att det där var jätte läskigt det är bäst jag springer hem tyckte hon. Att hon redan hittar hem den lille... Har ringt försäkringsbolaget och försäkrat henne. Det blev folksam efter all efterforskning vilken som passar oss bäst och efter som allt annat är försäkrat där igenom så täcknade jag där. Har inte haft nåt problem med dom förr så varför ska jag ha det nu? Men tv gick  sönder förra året eller tv det var antenn uttaget som följde med sladden ut när jag skulle rycka ut den för att flytta på den, då ringde jag försäkringsbolaget och dom ville veta va det kostade och märket osv sen hade jag pengarna på kontot dagarna efter de ville inte ens ha kvitto? fick kanske bara en tusenlapp för självriksen är ju på 1500.- men det var ju något för att laga den.

 

 

Några timmar efter...

Nu har niki och jag var nere i centrum för att få lite social träning, det kanske ite var jätte kul tyckte niki jag vill hällre glänga matte i bena då jag inte är så van att gå i koppel. Och nu när vi kommit hem så har jag fåt sputnik!!!! lik sin mamma på pricken.runt runt i hela lägenheten.  hit och biter mig i fötterna....Galning

 



Kommentarer

2008-04-09 18:43:38
hihhi det där har jag med varit med om, något pinsamt men alla kan man väl råka ut för det och man får bara ha det på sitt samvete att man alltid annars har plockat upp efter sig. De har förresten fått påsar som hänger ovanför bajstunnorna här i Hammenhög, så nu är det inga problem om man skulle råkat glömma en hemma. Bra va??
2008-04-08 18:34:48
"jag ska plocka upp det dära" Jag har varit med om exakt samma sak. =) Fan vad utskäld jag blev. De var helt sjukt. Jag brukar inte bli arg. Men den gången blev jag riktigt pilsk. Jag säger bara "Efter NOTER"

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 9 besökare

Ruby River´s K56
2008-05-14 22:32
Monsieur Salut M60
2008-04-15 14:25
moffis K48
2008-04-09 18:46
Klang M35
2008-04-09 09:41