Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

hur fan kan man?

2008-04-13 21:53

 

Tänkte igentligen blogg om nåt helt annat när luften gick ut mig när jag fick höra att de hittat Englas döda kropp, strypt och ner grävd i skogen. Jag ryser bara jag tänker på det. Hur fan kan man? hur kan man vara så ond? hur? Fattar inte alls. Det gör så ont i hjärtat även fast jag inte känner henne eller så. E Det är så hemskt. Ett försvarslöst littet barn på 10 år!!!! Ensamt barn på en cykel! Orden sviker mig just nu när jag tänker på detta.. hur kan han man me sig själv? Han har verkligen avskaffat sig rätten till att leva. jävla idiot, psykfall inte ens det är en ursäkt. Det borde verkligen finnas dödstraff, ett skott i hjärna. Han är inte värd en att sitta i fängelset.Om han var här framför mig så skulle jag sjkutta honom själv. åh va ledsen jag är.... vill bara kräkas. orkar inte ens skriva längre!!!



Kommentarer

2008-04-15 11:04:45
Anser att den sinnesjuka ##&%/"/"&¤/ borde få ett hårdare straff än så....långsam tortyr borde tillåtas när man väl hittat och bevisat att han är skyldig. Bara fantasin mot vad samhället borde göra med honom har sina gränser mot detta grymma sätt en helt oskyldig tjej har mist sitt liv.
Kunde inte låta bli att kommentera...då detta fallet verkligen rör vid oss alla.

Som sagt: Himlen har fått en god ängel.
2008-04-14 02:44:19
Ja du har rätt, det är ofattbart fruktansvärt och allas våra tankar går till föräldrarna, måste vara en obeskrivlig smärta att förlora ett barn och särskilt på det hemska sättet!
42-åringen som erkänt måste verkligen straffas men jag är absolut emot dödsstraff även om man kan känna så att en sådan hemsk mördare inte förtjänar att leva. Men hade vi haft dödsstraff i det svenska rättssystemet så hade det säkerligen blivit hans dom. Men egentligen är ju livstids fängelse ett värre straff vilket kanske låter paradoxalt men jag tänker som så att om han blev avrättad skulle hans liv vara över och därmed skulle han inte känna av straffet på ett lika hårt sätt som att bli varse sitt straff dag efter dag om han dog utan då skulle han lida en kort stund innan han dog och så är det över.
Men sitter han i sin fängelsecell dag ut och dag in i många år så blir hans lidande mycket större, han måste leva med det varje dag och sona sitt straff!
Dessutom är ju dödsstraff legalt mord. Brottslingar får inte mörda eftersom det bryter mot lagen och då ska de straffas men när lagen utfäster en dödsdom straffas inte dem utan deras handlande är ett resultat av att de följer lagen!!
Dödsstraff är ALLTID fel (men egentligen hör väl inte detta hemma här på denna sidan)

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Ruby River´s K56
2008-08-23 21:04
Monsieur Salut M60
2008-04-15 14:26
moffis K48
2008-04-15 11:53
Klang M35
2008-04-14 16:45