Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Vill ha helg hela tiden

2009-03-01 18:55

Oj va helgen gått snabbt det är ju inte rikigt klokt. Vi att det ska vara helg jämnt.. =)

 

 

 Att det alltid ska vara så svårt att komma på en bra rubrik till inlägget.

 I Fredags var vi och handlade lite så det blev en sen middag. Vi var bara emma och myste till Let´s dance. Fick ett ryck att hundarna va så skitiga så jag badade de. Sedan linade jag in dom i filtar. Och där låg dom och mös... Sedan ville båda ligga i sängen och sova med oss. Det blir ju lite trångt nu när vi blir 4 i sängen. =) 


I Lördags var vi ute och shoppade lite, det blev en ny hemtelefon då vår har lagt av. Folk hör inte vad man säger men jag hör dom hur bra som helst. Helt sjukt. J sa att jag kunde få telefonen  "present" ah sa jag varför då? Jag kan ju betala den. Då sa han han nej men det är ju för att det är ju typ bara du som sitter och pratar i tele. haha.... Tack sa jag....  Men då jag ju skita i prata i telefon då så slipper vi köpa en i huvudtaget....  Meeeen dte blev en endå. Sedan har jag ju kikat in en ny mobil som jag vill ha som J tyckte var rikigt onödigt. Som med allt annat jag vill ha. Suck! Tänkte jag men idag så sa han att vi skulle åka iväg och köpa den. Bortskämd som man är.... haha

Sedan åkt vi till Svärföräldrana och käkade middag. Vi hade en FAB kväll/natt... haha! Hundarna ar ute och sprang på stora fältet.Dom var helt slut i natt när vi kom hem och har sovit hela dagen.

Thelma har skurit sig på tramdynan så hon har fått ett litet badage på tassen. Hon har blödit i flera dagar nu när vi har vart ute så då tyckte jag att det är bäst att sätta nåt skydd på tassen.Stackar tjej!

 

 

Nä dax för mys söndag med Ben & jerry glass.Cokkie degh... Finns det nån godare glass eller?



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Gucci M42
2009-03-04 06:57
Zaviie K37
2009-03-03 03:56
laaban M41
2009-03-01 22:31
johannastr K34
2009-03-01 20:28