Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Första fästingen plockad

2009-04-20 17:06

Då har man plockat den första fästingen för iår....
Jag och Niki har varit nere vid Mälaren och hon har badat lite. Och skällt ut bryggan som rör på sig. Fan det var jätte läskig tyckte hon. Förra året märkte hon allt inte ens den. Knazfian! Sedan promenerade vi i skogen.  Körde igenom lydanden med massor med störning. Hundar, cyklar och människor som korsade där vi tränade. Hon var jätte duktig!

Thelma tog jag iväg och cyklad med och så möte vi en kvinna med hennes trollare och vi stod och pratade i över en timma. Jätte bra träning för Bella. Det gick förbi mins 20 hundar under tiden. Cyklar och människor. Det var jobbit för henne och lika jobbit för matte. Jag är helst slut. Har varit ute i 4 timmar i sträck nu.... Det tar på kraftena.
Sedan kom det en man med sin jävla lösa hund och jag sa till honom att han skulle koppla och inte låta hans huns komma fram till Bella. Men då blev han aggresiv och började tjaffsa. Och vad gjorde hans hund jo kom fram till Bella och han bara går  och Bella säger ifrån. Och hunden skriker och går iväg. Ägaren säger inget och jag säger ingenting heller. Men jag tror inte det gick håll eller nånting. Efter en stund kommer han tillbaka med kopplad hund. Tur det! Och slänger ut sig "Sådan kärring sådan hund" Och då skrek jag tillbaka jag exakt sådan gubbe sådan hund.
Herregud vilken människa. Jag tror inte att han hund blev skadad iaf för det syndes ju inte och då hade han väl tjaffsat med mig om det. Jag orkar fan inte längre med allt jävla skit längre. Kan inte folk bara hålla sina hundar kopplade? Jag har min hund kopplad  för att jag vet att hon är rädd för andra hundar och kan bittas. Men det är ju jag som ska skämmas som har en sån hund eller?

 

 

Vet inte varför det blir så konstigt med texten.... skumt!



Kommentarer

2009-04-20 19:11:39
Ja du, hjärtat....det finns folk till allt.
Det verkar som om folk mest har hund för att det är trendigt, eller nåt?? Inte för att de är intresserade av att ha hund för något särskilt ändamål, utan bara för att "man ska ha hund".
(OBS!! Nu menar jag folk av den typen som Sara stötte på idag!!! Inte menat till någon speciell!!)

Varför är det så JÄ--A svårt att hålla sin hund kopplad????
Märkligt...

Kram
Sussi

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

johannastr K34
2009-05-03 17:15
Gucci M42
2009-04-26 18:52
Ruby River´s K56
2009-04-21 20:15
pasht K35
2009-04-20 22:53