Offline | Jenny K34 | Status: 59

Städdag

2009-07-29 23:23

Ja, idag blev det både städ och tvättdag... Skönt att ha det gjort iallafall :) Och Lucy, hon har följt efter mig hela tiden när jag städade.. Till slut sa jag åt henne att lägga sig i soffan bredvid husse :) Det gillade ju hon såklart :)

Var ju ett tag sen man bloggade nu.. Men det har varit så mkt annat.. Jag, Jörgen, Lucy och katterna ska iaf flytta nu snart :D Vi har äntligen hittat ett hus båda fastnade för :) Så snart slipper man den här lägenheten.. Och denna by, alla snackar skit om alla hit och dit.. :/ Skönt! :)

Var iallafall till ett ställe förra lördagen som heter Fäviken, det är ett ställe som anarodnas varje år.. För hund/jakt/frilufts/häst intresserade varje år.. Jag, mamma och mina syskon åkte dit på dan, vi hade våra hundar med oss iaf.. Och där var det hundar, överallt.. Men Lucy skötte sig hur bra som helst.. Hon brukar ju alltid vilja hälsa på allt och alla, men hon var superduktig :) Matte är stolt över sin lilla tjej :) Det är ju tur att våra hundar är snäll mot andra hundar iaf, för man mötte några med hund, som hade kopplet lite långt ut och sånt, och då hälsade ju vovvar på varann :)

Och igår hade vi besök av syrrans hund, Figge :) Så då blev det lekdag för Lucy och Figge :) Det ser lite roligt ut det, en stor Grand Danios, och så Lucy.. Då ser inte hon så stor ut längre..

Mina katter mår bra iaf.. Dom får vara ute nu på dagarna, nu vill dom ju knappt vara inne längre, dom små busarna :)

Lucy mår också bra, hon växer ju så det knackar iaf :p Och hon har blivit lyhörd som bara den! Hon älskar att lära sig nya saker.. Så nu ska jag ta och gå nån brukskurs med henne hade jag tänkt, så att hon får jobba.. För det älskar hon :) Min älskade vovve :)

Nä, nu ska jag gå och lägga mig.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

moffis K48
2009-11-06 08:30
Catharina K38
2009-08-29 11:23
Gucci M42
2009-08-07 22:38
Budda K68
2009-08-02 15:52