Offline | Jenny K34 | Status: 59

Lördag

2009-03-07 11:25

Ja, idag är det lördag. Jörgen är borta och kör skoter idag. Och jag tänkte "Vad ska jag göra idag?" Precis då ringde pappa, och frågade vad jag skulle göra idag. Ja, jag vet inte sa jag. Då sa pappa att han kunde komma och hämta mig, så att jag kunde komma hem idag med Lucy och att vi i familjen kunde hitta på nånting :) Snäll pappa jag har :)

Har varit ute med Lucy nu på morgonen, i finvädret :) Och igår var vi i stan, på en marknad. Lucy var jätteduktig :) Hon är ju bara 12 mån, så hon är ju lite trotsig.. Men hon brydde sig inte om andra hundar, tittade bara på dom och samma sak med männsikor.. Duktig vovve :) Fast det var ju inte första gången hon var på stan. Jag hittade ett fint läderhalsband till Lucy igår, som hon fick av mig :)

Jag saknar Iowa hur mycket som helst.. I morgon är det två veckor sen hon gick bort.. Önskar hela tiden att hon fanns här.. Min lilla tjej :) Det känns så tomt utan henne, jag hade ju alltid med mig henne och Lucy förut, på promenader, hem till mamma och pappa och allting. Och det känns så konstigt att man bara går ut med Lucy.. Men det går ju bättre och bättre. Jag har ju många fina och bra minnen med Iowa och jag får tänka att hon hade det bra med mig, och att hon har det bra nu :) Men det är så jobbigt när ens älskade fyrbenta vän går bort.. Och Iowa var en väldigt speciell vovve. När hon kom till mig så hade hon inget självförtoende överhuvudtaget, hon gick med svansen mellan benen hela tiden, och hon var inte van att bo inne heller, eftersom att draghundar bor ute hela tiden. Så jag byggde upp hennes förtoenede och allt sånt, och hon var en väldigt försiktig och försynt hund, när hon hälsade på hundar och männsikor. Så ja, hon var så speciell. Men jag får tänka så här, jag fick henne att tro på sig själv igen och tycka om människor och så. Jag fick henne trygg och lugn :) Och jag glömmer heller aldrig hennes "ylprat" som hon hade :) Så himla gulligt. Alltid när man kom hem så ylade/pratade hon och om man sa "ska vi gå ut?" Så det saknar jag..

Du är älskad och saknad Iowa. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3

Nä, nu ska jag göra mig i ordning, pappa kommer nog när som helst nu. Jag vet i alla fall vem som kommer bli glad när vi kommer hem, Lucy :) Hennes bästisar bor ju där, Isengrim och Boss så nu blir det väl bus och så hela dagen! :)

Ha en bra dag!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Budda K68
2009-06-03 19:41
Hammnehög M43
2009-06-03 18:57
Gucci M42
2009-06-03 18:54
Djurvärld M16
2009-05-19 19:56