Offline | Ikadika K35 | Status: 57

"rough start"...

2009-10-13 22:37

..det kan man verkligen säga om Ika första dag på jobbet efter att ha varit sjuk alltför länge..Började nämligen tidigt,dvs 8.00, med att trimma en cairnterrier tik..Och det tog NÅGRA timmar..Hon hade en del päls att rycka..Och just nu så värker mina fingrar konstant.MEN jag ska jag inte klaga.Det är bara roligt att jag får nya kunder.:)

Dessutom fick jag även lite fikagäster.:) Med en borderterrier valp.Så söt.Men min hund kan som inte acceptera valpar.Oturligtvis.Men jag har bara den ursäkten att "Han är gammal och har blivit en sur pansionär"..Han förstår inte varför man måste hoppa omkring hela tiden..Kan man bara inte ligga och sova (?) Det är ju det bästa! 

Efter jobbet for jag hem och käkade och gav hunden mat.Tog min rallybil (haha verkligen sant!! ) och åkte till pappa och hans fru.Badade lite bubbelbad(så ooootroligt häligt) och bara kopplade av.Dock blev det för varmt så jag drabbades av en kraftig Yrsel.Men det var mysgt så länge det varade..:P

Hade hyrt en film,"Hundpensionatet", har ni sett den? Har sett den en gång tidigare.Men den är så otroligt gullig så man måste se den igen..Dessutom är den bra om man älskar hundar..SÅ! ;)

Oh My God!! Nya Istiden har drabbat norrland.Dem lovade -15 grader..Dags att koppla i motorvärmaren..Så att man tar sig till jobbet..;) haha.Jag tycker att det är så roligt att det kan vara så skillnad mellan norr och söder när det gäller snön.Nere i söder blir det kaos så fort det kommer 1 cm snö.Har uppe kör vi bli,utan att krocka,fast det är 3 dm..Förstår inte hur det kan vara så..

Nåja.*gäspar*..ska nog ta och lägga mig i min härliga säng.

Gonatt gott folk.

p.s. nu ligger hunden och snarkar..Han är otroligt duktig på den..Han,pappa och mamma utgör ett utmärkt "snarkteam".Kan nog komma upp i jordbävnings frekvenser om man stoppar dem i samma rum.hehe ;) D.s

 

 



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 6 besökare

moffis K48
2009-10-19 17:53
Hammnehög M43
2009-10-15 14:26
Catharina K38
2009-10-14 18:44
Djurvärld M16
2009-10-14 11:06