Offline | Ikadika K35 | Status: 57

What a week!

2009-11-03 20:52

Kan säga att man kommer vara väldigt upptagen hela veckan.Men nu har man fått en praktikant på jobbet,så det är ju jätte bra! :) Får jag både hjälp och sällskap.

Vi har varit väldigt duktiga idag med att putsa alla fönster och speglar i cafét.:) Sen har vi även haft lite fika gäster.Så hon har haft lite att göra.Jag vet hur det är att vara praktikant och inte ha någonting att göra.Därför försöker jag att alltid ha jobb åt henne.

Hon har fått hjälpa till idag,har trimmat en dvärg schnauzer.:) Kan säga att det värker en aning i fingrarna.:P hehe

 

 

 

Så här ser veckan ut:

  • En trimning av en dvärg schnauzer i morgon (onsdag).Raskväll med svensk lapphund klockan 19.00.
  • Kloklippning av en tibetansk spaniel klockan 12 på torsdag.Trimning av TVÅ dvärg schnauzrar.
  • Klippning av en Bichon havanais på fredag.

Jag kommer att ganska värkande fingrar. Hehe.Hard work.That's what I love! :)

Var ju ledig igår..Så jag och min hommie Emelie var ute med hundarna i ca 1 timme.Vi var en aning trött,nästan så att vi höll på att däcka i diket.Därför kände vi ett enorm sug efter en kopp kaffe.Jag hade fick åtminstone lite motion efter att ha sprungit som en dåre och jagat hundarna.:P haha.

Sedan tog vi oss en tur in till stan där vi satte oss på "Mat och Prat" och käkade lite lunch.Sedan fick vi våra efterlängtade kaffekoppar.:)

Man kan säga att man blev genast mycket piggare.Och man hade ju dessutom druckit cola också.Blev lite fnitter.:P hihi.

Väl hemma var jag duktig nog och satte på en tvättmaskin.Tänk att man kan känna sig stolt över att ha gjort något så enkelt och vanligt...(?) Stranges..:P

Ibland så kan jag H-U-R mycket energi i kroppen som helst att jag inte vet vad jag ska göra mig av det.Och vad är inte den bästa energiförbrännaren om inte att dansa loss? Ställer mig framför stora spegeln.Sätter på någon riktigt skön RnB låt och dansar loss.Man förbränner otroligt mycket.;) 

Tror att jag ska göra likadant idag..Jag måste verkligen bli av med all energi och det var väldigt längesedan som jag vara ute och dansade..:P

Nåja..Laters! ;) 

 


Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Gucci M42
2009-11-08 22:02
Hammnehög M43
2009-11-08 17:15
Catharina K38
2009-11-06 17:17
Budda K68
2009-11-06 15:28