Offline | Sofia81 K42 | Status: 6

Åsikter om katter

2009-09-17 11:02

FÖRST VILL JAG SÄGA ATT DET EJ ÄR OKEJ OAVSETT VILKET DJUR SOM FAR ILLA!!!!! VARFÖR JAG SKRIVER MEST OM KATTER ÄR FÖR DERAS DÅLIGA STATUS.

 

Sitter och tänker på hur många oskyldiga katter som mår dåligt pga av människors egotrippade sätt.Hur många katter som får leva med våld, misshandel, svält och sjukdomar utan att ha en matte/husse som ser till att ta dem till vetrinären..Hur kan vi leva i sånt här samhälle när man vet att så många far illa katter.Hur kan vi SK DJURVÄNNER tolera detta.

Vet att det FINNS möjlighet att ÄNDRA på detta om bara viljan och motivationen finns där.Men när det väl kommer till detta att göra nåt för djuren och deras situation så skiter folk fullständigt i det, hur FAN KAN man då kalla sig som en djurvän.

Enligt mig så kan man ej sitta och tycka synd om djuren om man inte gör nåt åt det.Jag har försökt, vill starta ett djurhem och hjälpa övergivna katter men ingen vill.Människan skyller på att tiden inte finns eller man inte orkar för man har familj osv.

Problemet med kattproblemen behöver ej vara så stora om folk bara tänkte sig för innan man skaffar katt, har man tid, har man motivationen och kärleken katten behöver ha, finns ekonmin att försörja sin katt på, finns pengar till djurförsäkring, vad gör jag om mitt liv om 10-20 år vet man ej det och man blir tveksam SKAFFA INTE KATT DÅ, Katten behöver allt detta för att må bra.

Och framförallt sterilisera och kasterera era katter om ni ej vill ha kattungar och vet framförallt vart de hamnar, lägg ej de på blocket eller ge dem till såna ni verkligen litar på dsv bara till familjen eller nära vänner.Eller ännu bättre låt de ej få bli på smällen utan vill ni ha en kattunge så ta en från ett djurhem, jag har gjort detta och det är den bästa kissen jag nånsin har haft.

Idmärk era katter.

 

Om man gjorde detta så skulle inte så många oönskade katter födas.

SNÄLLA TÄNK PÅ DETTA.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 7 besökare

Lena K74
2009-09-22 17:56
Djurvärld M16
2009-09-22 17:46
Gucci M42
2009-09-20 20:13
Hammnehög M43
2009-09-20 15:14