Offline | Ruby River´s K56 | Status: 218

Bevakning

2008-05-31 15:14

I dag har Buster och jag varit på Bevakningskursen igen!
Guuud, vad roligt det är!! Helt fantastiskt vilka framsteg han gör för varje gång nu!! Lilla "Bubben"!! Han e så sööt!! Tränade fast bevakning för första gången med gruppen idag....innan har vi bara tränat med husse. Det var fruktansvärt varmt, och hundarna flåsade vem som var värst, så vi hörde inte så mycket ljud från skogen....men ju närmare figuranten kom, desto mer intresserade blev hundarna. Buster var väl i och för sig den som sist gick ut i kopplets längd, men och andra sidan har de andra tränat detta ihop förut, och för oss var det ju som sagt första gången.....

Spårupptag under patrullering stod också på dagens schema. Vi har ju heller inte spårat jättemycket, Buster och jag, så jag var lite spänd på vad som skulle hända.
Vi började patrullera, och när vi hade kommit en bit på sträckand stannade han, vädrade, gick tillbaka lite på stigen, och tog spåret in i skogen!! Hur bra som helst!! Sedan är han ju lite försiktig och "frågar" mig hela tiden om han gör rätt.....men han gör ju ändå jobbet!!!! Lite stolt blev jag faktiskt! 

Nu är vi både trötta och varma, och tänker lägga oss på soffan och vila lite, Buster och jag!

Tjenixen!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 2 besökare

Hero K37
2008-10-14 13:25
Klang M35
2008-06-24 12:48