Offline | Ruby River´s K56 | Status: 218

På fronten...

2009-11-05 12:29

...intet nytt.

Eller...jo, lite, kanske....

I söndags firade vi sista dagen av 2009 års Allhelgona-helg i Växjö tipshall, på deras årliga internationella hundutställning.
Det är alltid så trevligt där, vet inte varför, men jag tror att det är för att trots att det är en internationell utställning, ca 3000-4000 hundar, uppdelat på 3 dagar, så känns den så mysig på nå´t vis. Man träffar alltid folk man känner där, och får en trevlig pratstund. Det finns alltid ganska mycket att handla där, (fast just  i år var det ganska tråkiga saker). Dessutom går det oftast väldigt bra för mina hundar i Växjö!! Och det är ju alltid roligt!!

I år hade vi 4 Laekenois med oss. Vajert Daphne, Ruby River´s Achilles, Ruby River´s Nikita och en naken Van de Baarbeekhoeve Gina.
Daphne blev Bäst I Rasen, fick Certifikatskvalite, och internationellt Certifikat. Det var Sara som visade henne idag, och det gjorde hon riktigt bra!! Sara visade henne även i stora finalringen, och blev utplockad bland de 10 bästa i Grupp 1!!!! Då grät jag nästan lite....det är inte ofta en Belgare plockas ut över huvud taget. Tyvärr blev hon inte placerad.
Achilles blev Bäst I Motsatt kön, dvs. bästa hane. Han fick också Certifikatskvalite och Internationellt certifikat.
Tyvärr gick det inte så bra för de andra två hundarna vi hade med oss. Gina åkte ut med en 2:a, vilket inte är konstigt, hon var ju nästan naken...hihihi. Niki var lite rädd, och tyckte det hade varit lika bra att bara få ligga i buren. Det var väldigt stökigt där, tyckte hon.

I går var jag i Jönköping, på Djursjukhuset och ögonlyste Athos och Gina. Båda Ua, dvs ingen katarakt eller andra förändringar på ögonen!! 

I går började det också snöa här, första gången för den här säsongen. Det kom inte så mycket igår, men det har snöat hela natten, så idag var det vitt på marken. Och då var det ju bara att dra på sig kläderna och ge sig ut att fota hundarna. Det gör jag ju alltid när första snön kommer, det är så härligt att se hundarnas glädje då!! Bilder kommer kanske inom kort.

Jag har fortfarande 4 valpar kvar. Skulle verkligen behöva lite hjälp att få ut dem nu, de är snart 4 månader, och behöver verkligen mer tid än jag har att ge dem just nu. Så, snälla ni, om ni vet någon som skulle kunna tänka sig att ta en valp på foder, eller köpa en, så kan ni kanske nämna att jag har några. Bra hem viktigare än pengar!!

Må så gott, allihop! Och ha en trevlig helg, den som kommer!!!
Kram
Sussi



Kommentarer

2009-11-05 14:50:58
Tack för helgen! Lika trevligt som vanligt... Dock känner jag mig tröttare än nånsin. Vädret kanske? ;)

Det var rikigt kul att få visa upp faffen... Skulle jag lätt kunna göra igen hon är ju så duktig.

Kraaam

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 8 besökare

Hammnehög M43
2009-11-08 17:16
Notzotzon K43
2009-11-07 17:28
Catharina K38
2009-11-06 17:17
Djurvärld M16
2009-11-06 15:46