Offline | Ruby River´s K56 | Status: 218

Gräsänka, vår och härligt, soligt väder!!

2008-04-18 10:32

Kan det vara bättre???

Ska snart åka och köpa jord och plantera årets första blommor. Det får bli blomlådorna på balkongen och verandan först....där brukar de nämligen få leva ett ganska långt liv...hundarna är inte så intresserade av dem.

Buskar och annat som möjligen kan ha en pinne i mitten, ska slaktas OMEDELBART!!! Hinner knappt sätta ner dem i jorden, för att några minuter senare se någon av vildarna lyckligt springa omkring med bytet som matte grävde ner!!! Enbart för att de skulle få lite svårare för att få tag i dem.....hm....AKTIVERING....brukar hon snacka om, matte....måste va´ det här hon menar....
Att sedan matte springer efter med krattan i högsta hugg, och skriker våldsamt...JAKTLEK heter då!!! HUR KUL SOM HELST!!!
ARRGGHGHHHG!!!

Men, som sagt...idag blir det bara blomlådorna!!

Har fotat lite när vi var ute på förmiddagen. Det är ganska fantastiskt att se samspelet mellan alla hundarna! Valpar, 1-åringar, 2-åringar, en 3-åring, en 5-åring och en 7-åring. Alla tillsammans, och de leker och fostrar varandra så fint!! Underbart!

I kväll kanske det blir en riktig tjejfilm och lite mysigt framför tv.n....måste ju passa på när man är själv...det är ju inte jätteofta maken åker bort!! Inte för att jag vill bli av med honom, men ibland är det skönt att bara rå om sig själv!

Ha en härlig vårdag på er, allihop!!

Må så gott! Kram
Susanne



Kommentarer

2008-04-18 12:15:08
Åhh, så härligt! Önskar jag hade ett stort hus närmare er. Själv sitter man här och tror att man själv ahr fest för att grannen har det det dånar i hela kvareret. Sån här arabisk musik som de skriker i....

Sitter här och njuter av en glassbåt och ljudet av att lilla valpen drömmer.
Ses väl till nästa helg ?
Skönt med en tjejkväll det var länge sen. Ska slänga ut gubben eller nåt...eller lura han att det är nåt rece nånstans i tjotaheti!

Kram från oss

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

pling_85 K38
2008-04-20 16:14
ailea K41
2008-04-20 15:48
moffis K48
2008-04-18 12:45