Sortera efter:
2009-01-30 19:01

Var kommer era hundar ifrån?

Hej! Jag är lite nyfiken på var ni har fått era hundar ifrån, d.v.s. uppfödare, annons o.s.v.? Hur kommer det sig att ni tog er hund just där ifrån? Själv köpte jag min första hund av en uppfödare och mina andra två är omplaceringar. Första gången valde jag en uppfödare för att jag ville ha den rasen och visste heller inte om så många fler alternativ men sedan jag fick upp ögonen för dessa oönskade hundar som finns så har det varit omplaceringar som gällt för mig. Nu får ni berätta!
2009-01-30 20:51

Första hunden, en doberman kom från en kennel där uppfödaren trodde att hon hade canserknuta och skulle avliva henne. Men vi fick henne och tog henne till veterinären där det visade sig vara en vanlig knuta =)

Andra hunden, en blandras, fick jag som del av lön på ett stall där jag jobbade, de hade inte tillräckligt med pengar just den månaden så jag sa att jag kunde ta en valp när de var leveransklara =)

Min nuvarande, en Amstaff, kommer från en kennel i småland.

2009-01-31 07:02
Ja vi har haft många men min egen favorit tror jag vi hämta från kalmar(Jag var inte med) Det var en hane som hette Ricko och fick heta det när han kom till oss oxå då han var 1 år när vi hämta honom... Det blev Blocket.se och direkt man ser en sån underbart djur kan man inte låta bli att hämta den!
2009-01-31 19:48
Vi letade kennlar på SKK och hittade en nära oss med eng staff så vi kollade upp deras hemsida och tog kontakt med dom. Right Stuff´s heter dom och är hur bra som helst har tagit båda våra hundar därifrån.
2009-02-02 01:52
Min nuvarande tik hittade jag på vovves annonssida, satt och strötittade efter en intressant hund jag kunde ha nytta av. Kom till en sida där ett par ögon som var blå bruna mötte mig, då var jag fast! Raserna i henne 75% dogo argentino och 25% amstaff passade mig utmärkt eftersom jag sökte en dogtyp att spåra med, hade haft boxer innan. Tack vare att jag haft boxer innan fick jag köpa min lilla tös! En tjej i Norge ägde henne men var tvungen att sälja henne eftersom dessa raser är förbjudna där. Detta köp har jag inte ångrat en sekund kan tilläggas! :)
2009-02-02 12:16

min enda och första hund köpte vi lite utanför kristniehamn han är en blandras med Lhasa apso beicon freze och dom födde upp den hundrasen förr i tiden för att den skulle vakta kloster och hem och änn i dag är den fortfarande vakthund i kloster !!!!!   //Erika

2009-02-02 19:43

Min är en omplcering från oloström. :)

Vilket jag inte ångrat en sekund. Vi satt och slökollade på annonser på blocket, där vi fick syn på hennes fina vackra ögon, som låg och kollade med en både busig och mysig blick.
Detta visade sig vara en omplacering som inte haft det lätt tidigare i livet, varför vet vi inte än idag, men när hon kom hem va hon rädd, tryckte i ett hörn när hon skulle få mat, Och en valp gör ju inte så, hon va åtta månade när hon kom hem, Vi tog kontakt med henne som ägde henne innan, och frågade vad som hänt! Men det som kom tillbaka var "Ni känner inte hunden, därför gör hon så", Det ska även tillläggas att VI haft henne i över en vecka, och de va uppfödaren som sålde henne, och när hon såg hur glad Ayla blev så släppte hon henne på en gång, det hade varit folk som kollat på henne. Men dom släppte henne inte. Hon hade till&med skrivit i annonsen "MÅSTE ses innan", Men i vårt fall försvann den biten. PGA att hon hoppade upp i våra knän och pussade på oss, UTAN minsta tveksam..

Detta är det bästa valet jag gjort i hela mitt liv! Hon är en RIKTIG pärla.. Hon har allt.. Vi ska börja tävla lydnad till sommaren! =)

2009-02-03 20:55

min pudel kommer i från inkus kennel 

2009-02-03 20:57

och inkus kennel ligger i uppsala hon föder upp alla sorters pudlar (dock ej snör pudel snör pudel är en pudel med greadlocks)  (tror att det stavas greadlocks)

 


Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier