Sortera efter:
2008-10-30 16:41

Vad saknas?

Hejsan. För att kunna hjälpa drivarna av djurvärld att förbättre sidan, tänkte jag vi kan föreslå saker som kan läggas till/behövas göra för att göra sajten mer intressant eller roligare?Exempelvis, tycker jag att man skulle kunna lägga till följande:*Rekrytera vänner och kompisar till sidan och man får extra statuspoäng för varje medlem du rekryterat* Nyhetsbrev varje vecka där man kan ha veckans medlem, samt veckans bild eller veckans djur osv.* Tävlingar och omröstningar där man kan vinna extrapoäng eller en plats på förstasidan i en vecka tills nästa tävling avgörs så man kan få fler besökare till sin sida.*En lajvchatt så man kan lättare chatta med folk som är online just nu.Som sagt. Komemr ni på fler idéer kan ni ju skapa dem här så kommer jag om ca 2 veckor sammanställa alla förslag och skicka till sidans ägare. Han lär ha nog med saker att göra för att lägga ner tid att kolla igenom varje förslag. En sammanfattning är lättare att hantera som ledare/webmaster för en community.
2008-10-30 16:48

Glömde en grej,

Någon form av plusmedlem skulle hjälpa till att driva in lite pengar för uppehåll av sidan och betalning av domän osv. Hitta vissa roliga funktioner man kan få mot att man betalar en symbolisk summa så att ni slipper stå för kostnaderna helt ensamma.

2008-10-30 17:55

Hej!

En bild på förstasidan när man loggat vore kul med en bild på veckans djur och under bilden kan det stå vem som är ägaren :). Riktigt namn och  nickname. Jag tycker att en viss person ska kolla runt i användarnas gallerier och när denna person hittar en bild på det djur som han/hon tycker förtjänar att vara veckans djur så får han/hon utse djuret till veckans djur. Sen kan man ju skriva varför djuret förtjänade att bli veckans djur... typ att den är söt, snäll, har vunnit många priser, hjälpt/hjälper människor i nöd, etc etc.

En annan kul grej vore  "dagens/veckans fråga". När man loggat in så finns någonstans en liten ruta där en fråga blir ställd och som man kan svara på. Sedan, dagen efter kan man om man vill se statistiken. Exempel.

Vad har du för djur?

Hund
Katt
Kanin
Hamster
Häst
Reptil
Övrigt
Inget

 

Tävling lät också kul. Det kanske man skulle kunna utforma på det sättet att man har en tävling
där man får ett antal frågor som man kan antingen svara rätt eller fel på, med flera svarsalternativ. Te.x en tävling om katter som testar ens kunskaper om katter. Sen kanske det kunde finnas olika svårighetsgrader lätt, medium och svår. Tävlingarna kan vara en per vecka eller en per månad. Priset för den som vinner kan vara olika saker.  En plats på förstasidan, en påse godis, mer stauts poäng, någon typ av plusmedlemskap som du tidigare nämnde, eller vad man nu kan tänkas komma på.

 

Något som skulle kunna tänkas kallas "vinnarplanket", "championhörnan" indelat i olika djur kategorier. Där man kan sätta en bild på sin hund/katt eller vad för djur det nu kan vara  som vunnit priser för någonting, man skriver vad dom vunnit för pris också en typ bild på rosetten/priset/diplomet också kanske man kan skriva in vad för omdöme man fick av dommaren.

 

Några typ minispel med djur kanske, också syns highscores och sånt.  

 

Det var nog dom tipsen jag kom på nu :)


/Lena

2008-11-10 22:49
Varför inte att man kan kunna se de som är online just nu då man är online , vore väl kul att se om de är online eller inte istället för att rabbla igenom "medlemmar" Enkel och smart grej :)

Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier