Sortera efter:
2009-01-16 19:05

Problemkatten

Har DU problem med katten? Det har jag haft, och är ganska van att lösa situationen på bästa sätt. Jag älskar alla djur, men har alltid haft en speciell kontakt med katter (säger pappa). Så ta för er av detta forumsinlägg, och skriv in era problem. Jag ska försöka lösa dem på allra bästa sätt!:) Gosiga kramar från mig<3
2009-01-17 07:51
Är det INGEN som har något problem med kissen?^^
2009-02-09 13:42

Hejsan, jag har haft problem med min ena katt som är en bondkatt och är 1 år gammal. Hon har det senaste halvåret i olika perioder kissat i tvättstugan på golvet, på kläder osv. Just nu har hon inte gjort något på ca. 1 ½ månad. Hon har tvåkattungar nu också som är ca 5 veckor. Jag har testat bytt i lådan oftare och köpt sånt där speciellt medel som man kan spruta på för detta. Men ändå har hon kissat där förut. Vad kan detta bero på?

Mvh Madelene

2009-02-09 19:33
min katt har bajsat på kökssoffan två gånger. Varför?
2009-04-19 17:49
lillan: Det finns ett möjligt svar på detta: Din katt tycker helt enkelt inte om omgivningen runt kattlådan. Kattlådan ska stå i en lugn och trygg vrå som katten tycker om. Där ska den få vara ifred när den uträttar sina behov. Platsen ska vara helt utan oljud. Testa det! Annars så kan du skriva tillbaka. Lycka till med kissen!:D
2009-04-19 18:05
LillMaCkIz: Det var klurigt det.. Men kissar din katt i kattlådan OCH i tvättstugan under perioderna? Om hon inte gör det, så kan det bero på omgivningen runt kattlådan. Det är katter mycket kinkiga med. Men om hon gick på kattlådan samtidigt så kunde det ha berott på att din katt var brunstig, men jag vet inte säkert. Läs på, och fråga en specialist om detta. Om din katt fortsätter, så kan du testa med ättika på de mest "möjliga" ställen i tvättstugan som hon kissar på. Lycka till!:)
2009-04-20 13:55

LillMaCkIz: Ta din katt till veterinären för att utesluta UVI. Min ena hona kissade i sängen innan hon skulle löpa. När hon blev kastrerad så kissade hon också i sängen när det var tänkt att hon skulle löpa.
Skulle det vara UVI så brukar de kissa utanför lådan eftersom de förknippar lådan med smärta.
Var även noga med att få bort kattkisslukten, så att den även slutar lukta för din katt!

Lillan: En tillfällighet kanske? jag vet inte hur ofta du tömmer lådan, men vissa katter är kinkigare än andra. Töm den minst 2 gånger om dagen eller så kan du prova sätta en låda till så den kan ha en kisslåda och en bajslåda?

2009-04-20 15:56
Suck.. Det är ALLTID nån annan som sköter mina trådar!!D\':

Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier