Sortera efter:
2009-01-16 22:10

Värt att testa kanske?! Tjäna pengar Enkelt! =P

Hej!jag tänkte kolla med er här inne, om någon vill bli medlem i oriflame? och tjäna lite extra pengar på smink och dylikt. :) Jag säljer, men det är inte tvunget (Man kan bara vara medlem och köpa för eget bruk också!)..
Det ända kravet ÄR att man INTE har några betalningsanmärkningar, & är över 18 år!

En kompis till mig får ut en heltidslön på att sälja, och ha kul dessutom.. Ha ett sminkmöte och sen säljer man. Detta är både lättsålt och roligt. =) Vägen är Lång, men med lite vilja kommer man låångt!! =) Sätt er och fundera!! =P Maila mig eller skriv i gästbok, så berättar jag mer!! =) Detta är väl värt att försök och sälja lite, tjäna, FÅ sminket hem i brevlådan. :) Istället för att gå till affären och betala ÖVERPRIS?! Vi har både trevliga kataloger, med enorma rabatter och det FINNS alltid NÅGOT för alla!! =)
Ni får hem allt till er dörr, och har en månad på er att betala detta. så varför inte försöka?!
Sälj för 2000kr första perioden (Detta är lätt), få ett presentkort på 500kr, Sälj för 4000kr till på 4 perioder, och ni får 1000kr i presnetkort. (Ni kan handla vad ni vill, de ni behöver för dessa presentkort). Hör av er! Eller skriv i tråden, så kontaktar jag er!! =)
2009-01-16 22:13
*putt*
2009-01-18 01:32

Kan ge roser Till oriflame är uppfödd med det. Och det är inte på något sätt djurtestat!

Plus Oriflames dotterföretag är faktis ACO japp Apotekets ACO!

HAr sålt men inte nu längre låter syrran och mamma sköta det jag raggar kunder hihi.. MEn det är skitkul!.. Plus Oriflame ger garanti som inte affärena gör.. Allergisk reaktion pengarna tillbaka!

Mvh Oriflame always hihi

 

2009-01-18 13:15
Jag håller med dig helt. =) DOM är bäääst! =)
2010-02-28 01:18
Jag är också säljkonsulent hos Oriflame. Bor ni i Sthlm och är intresserade av att börja sälja smink och hudprodukter? Hör av er till mig.

Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier